Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hizmetleri yerinde incelemek ve muhtarların sorunlarını dinlemek için ilçe ziyaretlerine devam ediyor.
 

   

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nursel Reyhanlıoğlu ile beraber Andırın ilçesini ziyaret eden Başkan Erkoç, Andırın Belediye Başkanı ve mahalle muhtarıyla toplantı yaparak, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve ilçedeki muhtarların sorunlarını dinledi.
Başkan Erkoç, " Bugün biz sizi dinlemeye geldik. Sorunları tek tek çözeceğiz. Tabi hepsini birden çözmemiz mümkün değil. Ama göreceksiniz ki 1-2 sene içerisinde hizmetlerimizi hızlandıracağız ve Kahramanmaraş tüm ilçeleriyle birlikte büyüyecek. Her fırsatta siz muhtarlarımızla bir araya gelerek, değerlendirmeler yapacağız. Son olarak Andırın ilçemize güzel bir park kazandırdık. Bunun yanı sıra yine Andırın için planlanan çok sayıda projemiz var. Sizin sorununuz her zaman için bizim sorunumuz. Büyükşehir Belediyemizin imkânlarını verimli kullanmamız lazım ki her şeye yetsin.” dedi.

   

Kahramanmaraş’ı daha yaşanılabilir bir şehir konumuna getireceklerini vurgulayan Başkan Erkoç, "Benim arzum, ilçe belediye başkanlarımızla, muhtarlarımızla beraber, Kahramanmaraş’ı yaşanılabilir bir şehir yapmak. Biz sadece su, kanalizasyon hizmetlerini değil, şehrimizi kalkındıracak diğer projeleri de hayta geçirmek için çalışıyoruz." diye konuştu.

  

Başkan Erkoç, eşit hizmet anlayışı içerisinde tüm ilçelere hizmet vermeyi sürdüreceklerini, mahalle muhtarlarının görüş, talep ve önerilerini önemsediklerini belirterek Büyükşehir Belediyesi’nin kapılarının sonuna kadar muhtarlara açık olduğunu söyledi.