Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Mamak'ın kanayan yaralarına merhem olduk. Yatırımlarla ilçenin çehresini değiştirdik. Şimdi açılışını yapacağımız eserlerde Mamak'ın çok ama çok faydasına olacak. Ankara'nın en güzel millet bahçesi Mamak'ta yapılıyor. Mamaklı kardeşlerim yeşili içinde keyifli bir şekilde zaman geçirebilecek. İçinde millet kıraathanesi ile birlikte burada, gençler derslerini çalışabilecekler...

BİR TANESİ ZIVANADAN ÇIKTI

24 Haziran'dan nasıl alnımızın akıyla çıktıysak, 31 Mart'tan da zaferle ayrılmamız lazım. CHP, 31 Mart'ı sizlerle hesaplaşmak için kullanacaklar. Yanlarında kim var, Kandil'in siyasi uzantısı HDP'yi almışlar. Bunlar zillet ittifakı biz ise Cumhur İttifakı... Şimdi de mezar kazmak istiyorlar. Televizyonlarında sanatçıları bizleri sizleri tehdit ediyorlar. Geçenlerde bir tanesi bu ülkenin Cumhurbaşkanı'nı ipe götürmekten bahsedecek kadar zıvanadan çıktı.

Yetmedi, gittiler terör örgütlerinin siyasi ayaklarıyla pazarlıklar yaptılar. CHP'li vatandaşlar yerine Kandil'deki teröristleri ciddiye alıyorlar. Onların sözü geçiyor CHP'de...

4'LÜ ZİLLET İTTİFAKI

Karşımızda 4'lü zillet, illet ittifakı. Bu partilerin çoğunun adaylarını terör örgütleri, marjinal gruplar belirliyor. Öyle ki Bay Kemal'in mesai arkadaşları bile bu duruma dayanamayıp istifa ediyor.

Bunların Türkiye'ye kazandırdıkları tek bir eser yok. Bu başarasızlıklarını yalanlarla örtmeye çalışıyorlar. CHP ne demektir. CHP; çöp, çukur, çamur demektir. CHP; yokluk, yolsuzluk, yoksulluk demektir. Bunlar gibi becereksiz bir partiye bırakın Mamak'ı bırakın Ankara'yı, 3 koyun bile emanet edilmez.

CHP ÜLKEYİ IMF'YE TESLİM ETTİ

Biz ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmaya çalışıyoruz. Biz vatandaşımızın sofrasındaki ekmeği büyütmeye çalıişıyoruz.

Bakın CHP ülkeyi IMF'ye teslim etti. Biz geldik IMF'ye borcu ödedik.

Şimdi Ankara yeni bir adım atacak, metroyu daha da uzatacağız. Ankara'daki metroyu toplam 15 kilometre uzatacağız.

İstikametimizi siz belirlediniz. Sizden aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Mehmet Özhaseki kardeşim ve diğer ilçe belediyeleri elbirliği ile Ankara'yı daha da modern bir şehir haline getirecek.

YERELDE CUMHUR KAZANACAK

Cumhur İttifakı'nda ne var? AK Parti ve MHP. Hepinize sesleniyoruz. Fire vermemeliyiz. El ele vererek Cumhur'u Ankara'da yerel yönetime getirmeliyiz. İktidarda biz varız. Bütünleşeceğiz. İktidar, il ve ilçe yönetimlerini alacağız. Belediyecilik AK Parti'nin işidir. Bizim belediye başkanımız ilçesinin eminidir. En güvenilir kimsesidir.

Bay Kemal davalar açtı biliyorsunuz. Bütün davaları kaybetti. Kazandığımız paraların haddi hesabı yok. Şimdi neymiş beyfendi ödeyemiyormuş. CHP'li arkadaşları yardım sandığı kurmuş. Onlar ödüyorlar. Kılıçdaroğlu, her konuşmanda bir açık veriyorsun. Daha çok tazminat ödeyeceksin.