Sessizliğini bozan Emre'den Hamdi Yasaman'a yanıt: "Ağzımdan kötü söz çıkmaz. Futboluma bakıyorum Şampiyonluk savaşına katkı vermek istiyorum"
Kanarya'nın derbi zaferi sonrası tribünlere "İşte böyle, her sene böyle, Cimbom'a böyle..." tezahüratı yaptıran Emre Belözoğlu, G.Saray'dan tepki almıştı.


F.Bahçe kaptanı, sosyal medyada sarı-kırmızılıların hedefi olurken, G.Saray yönetiminden de eleştiri aldı. G.Saray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, "Emre'nin G.Saray'a şükran duyması gerekir. Galatasaray'ın Emre'de 40 değil, 100 yıl hatırı olması gerekir. Emre'ye çok ekmek yedirdik ama şiddeti körüklüyor. Bu konuda sadece bize değil. Herkese antipatik bir görüntü sergiliyor" ifadelerini kullanmıştı..


Bu sözlere önce yanıt vermeyen Emre, sessizliğini bozup kısa bir açıklama yaptı. Polemiğe girmekten kaçınan Emre, "Herkes bir şey konuşuyor. Ama ben bunlara cevap vermeyeceğim. Kimseye saygısızlık yapmak istemem. Kötü bir kelime de ağzımdan çıkmaz. Sadece futboluma bakıyor, F.Bahçe'nin şampiyonluk savaşına katkı vermek istiyorum" diye konuştu.


Fotomaç