Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Bursa’ya gitmek üzere bindiği feribotta saldırıya uğradı. O sırada Emre’nin yanında bulunan eski futbolcu Orhan Ak’ın saldırı sırasında silahını çekerek ateş ettiği iddia edildi.

 

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Bursa’da katılacağı bir mobilya mağazasının açılışı için bindiği Eskihisar - Topçular feribotunda Beşiktaş taraftarları ile karşılaştı ve taraftarlarla Emre arasında bir arbede yaşandı. O sırada Emre’nin yanında bulunan eski futbolcu Orhan Ak’ın da bu saldırı sırasında silahını çekerek ateş ettiği iddia edildi. İddiaya göre taraftarlar Belözoğlu’nun aracına saldırıda bulundu.

 

Olayın ardından taraftarlar ve Emre Belözoğlu Eskihisar Jandarma karakoluna götürüldüler. Bursa’da katılacağı programını iptal eden Emre Belözoğlu şuan hala karakolda ifade veriyor. Emre Belözoğlu’nun açılış programına katılacağı akrabası Mustafa Çetinkaya ise, olayın ardından sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada, "Emre ile telefonda konuştum. Emre Beşiktaş taraftarlarının sözlü saldırısına uğradı. Aracın camının kırılması ya da silahla ateş edilmesi olayını tam olarak bilmiyorum. Kendisi burada katılacağı programı iptal ettiğini söyledi. Emre karakolda ifadesini verdikten sonra İstanbul’a geri dönecek" diye konuştu.