MÜNİR ÖZKUL İÇİN İLK TÖREN HARBİYE'DE

Yeşilçam’ın efsane ismi Hababam Sınıfı’nın Mahmut Hocası Münir Özkul, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Münir Özkul için bugün ilk tören saat 11.00’de Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleşti.

Tören öncesi konuşan Münir Özkul’un eşi Umman Özkul gözyaşlarını tutamadı. Özkul, “Çok üzgünüm, hep yanımda olmasını istiyordum ama. Tesellim, çok sıkıntıları vardı, o sıkıntılardan kurtulduğu için” dedi.

Münir Özkul’un eski eşi Suna Selen de törene katılarak Umman Özkul’a destek oldu. Suna Selen, “Türk Tiyatrosu için çok önemli bir isimdi. Çok değerli bir sanatçımızdı. Şunu da söyleyeyim böyle bir melekle beraber olduğu için şanslıydı. Aslında Umman Hanım hepimizin şansıydı. Hepimiz biliyoruz ne kadar yaşamını uzattığını, iyi baktığını” ifadelerini kullandı.

Törene katılan birçok ünlü gözyaşlarını tutamadı.

Usta oyuncu Münir Özkul, Teşvikiye Camii'de  öğle namazına mütakip  kılınacak cenaze namazından sonra, Bakırköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

NİŞANTAŞI'NDA HAZIRLIKLAR BÖYLE YAPILDI

Teşvikiye Camii’nde cenaze hazırlıkları böyle yapıldı. Polis Münir Özkul'un cenazesine katılmak için gelen vatandaşları arama yaparak avluya aldı. 

USTA OYUNCUNUN CENAZESİ GETİRİLDİ

Muhsin Ertuğrul Sahnesi’ndeki törenin ardından Münir Özkul'un naaşı Teşvikiye Camii’ne getirildi. Münir Özkul kılınacak öğle namazının akabinde kılınacak cenaze namazının ardından Bakırköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilecek.