Bölgesel Amatör Lig'de şehrimizi temsil eden Elbistanspor, teknik direktör Şerafettin Tutaş ile prensipte anlaşma sağladı.  

 

kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Cuma Alagöz, yaptığı açıklamada, geçmiş yıllarda Elbistanspor'da teknik direktörlük yapan Tutaş ile büyük ölçüde anlaştıklarını söyledi.

 

 Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni eden Alagöz, Tutaş hafta içi resmi sözleşmeyi imzalamayı düşündüklerini ifade etti.

 

Tutaş'ın, kırmızı-beyazlı takım için önemli biri olduğunu dile getiren Alagöz, tecrübeli teknik adamla yeniden çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

 

 Öte yandan, Elbistansporlu taraftarlar uzun süredir hasret kaldıkları şampiyonluğu bu sezon yaşamak isterken, yönetimi de iyi bir kadro kurması yolunda uyarıyor.

 

Uzun süredir şampiyonluk keyfi yaşayamayan kırmızı-beyazlı taraftarlar artık bu hasretin son bulmasını istiyor. Geçtiğimiz sezon küme düşme mücadelesi veren ve büyük bir hayal kırıklığı yaşayan taraftarlar, bu sezon Elbistanspor’un yüzlerini güldürmesini bekliyor. Taraftarlar bu yıl yapılacak olan nokta transferlerle 3. Lig hayalinin gerçekleşmesini beklerken, bu sezon yönetim-teknik heyet-futbolcu ve taraftar birlikteliğinin sağlanması bekleniyor.

 

Haber: İsa ASLANTAŞ