Türkiye’de eğitim alanında en büyük fuar olma özelliğini sürdüren Educaturk, Yüksek Öğretim Günleri etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ) fuar düzenledi.

 

KSÜ Bahçelievler Yerleşkesinde düzenlenen fuara 20 üniversite katılırken, fuarı ziyaret eden öğrenciler, stantları gezerek hedefledikleri üniversiteler ve bölümleri hakkında bilgi aldı. Fuarın açılışını KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bakan yaptı.

 

 

Fuara ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve öğrencilerin bu fuarda tercih etmek istedikleri üniversiteleri yakından tanıma fırsatı bulduğunu ifade eden Rektör Yardımcısı Bakan “Bu tür etkinliklerinde biz de üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde tanıtmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

 

 

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci fuarın ikinci gününde fuara katılan eğitim öğretim kurumlarının stantlarını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı. Kahramanmaraş halkından yoğun ilgi gören fuarı iki günde 6 bin kişi ziyaret etti.