Down Sendromlu öğrenciler ve aileleri, ‘21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü’ nedeniyle Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret etti.

 

 

Down Sendromu’na dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için ’21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü’ nedeniyle başlatılan çalışmalar kapsamında, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret eden Down Sendromlu Öğrenciler ve aileleri, toplumun Down Sendromu konusunda daha duyarlı olmasını istedi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Down Sendromlu öğrenciler ve aileleri için gereken çalışmaların yapılacağını ifade etti.

 

 

Engelliler Şube Müdürü M. Fatih Akşam’ın, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ahmet Bülbül ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Fatih Kılıçkıran’ın da katıldığı ziyarette Başkan Okay Down Sendromlu öğrencilerle tek tek ilgilendi. Down Sendromlu çocukların, Ailelerinin yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Başkan Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu sıkıntılarla ilgili üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

 

Ziyaret, Başkan Okay’ın öğrenciler ve aileleriyle fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.