Sivas maçında oynamasına izin vermediği için üzüldüğünü ve doktora kızdığını söyleyen Brezilyalı futbolcu, “Görüyorum ki, oynasaydım futbol hayatım bitecekti. Belki de felç kalacaktım. Doktorumuz Sivas’ta olmayabilir, ya da seminer için başka bir ülkeye gidebilirdi” dedi.

 

Fıtık ameliyatı olan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Felipe Melo, takımdan uzak kalacağı için üzülüyor, ancak kendisini kurtarmasından dolayı da doktora teşekkürlerini sunuyor.

 

Ameliyattan sonra kendisini ziyarete gelen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve takım arkadaşlarına düşüncelerini aktaran Melo’nun, “Ameliyat olmak ve çektiğim sıkıntı bana acı vermiyor. Sizi yalnız bırakmak içimi acıtıyor. Bu yüzden yanınızda olamadığım için çok üzgünüm” dediği öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun, “Son haftalara yetişmek için elimden geleni yapacağım. Şampiyonluğu da beraber kutlayacağız” dediği ifade edildi.

 

Melo’yu teselli eden Hamzaoğlu’nun ise, “Bizim için sağlığın her şeyden önemli. Eksikliğin tabii ki bizi üzüyor ve sana ihtiyacımız var. Ancak futbolda ve hayatta böyle şeyler olabiliyor” dediği bildirildi.

 

Yönetime anlattı

 

Melo’nun diğer yandan da doktorların verdiği hayati karar nedeniyle kendini şanslı hissettiği belirlendi. Sambacının, kendisini ziyarete gelen Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst’e şu ifadeleri kullandığı  dile getirildi: “Doktorumuz Yener İnce, Sivas’ta oynamama izin vermediği için üzülmüştüm. Hatta biraz da kızdım. Ancak bugün görüyorum ki oynasaydım futbol hayatım bitecekti. Belki de felç kalacaktım. Ben Tanrı’ya bütün ruhumla inanan biriyim. O doktor da benim için Tanrı’nın bir lütfu... Belki Sivas’ta olmayabilirdi. Bir seminer için başka bir ülkeye gidebilirdi. Ama o gün izin vermedi ve beni kurtardı.”

 

37 puan kaybetti

 

Felipe Melo'nun, kariyeri boyunca sadece 2005-2006’da buna yakın bir süre sahalardan uzak kaldığı belirlendi. İspanya’da Racing Santander forması giydiği dönemde Melo, bir aydan uzun sahalardan uzak kalmış, daha sonra bu kadar uzun bir sakatlık yaşamamıştı. Brezilyalı’nın oynamadığı maçlarda zorlanan Galatasaray, son dört sezonda Melosuz 37 puan kaybetti.

 

Liv Hospital’da fıtık ameliyatı olan Melo dün taburcu olmak istedi ama doktorlar hastaneden çıkmasına izin vermedi.