KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Sadık Gözek; 25 Aralık 2014 Perşembe günü, “Devlet Desteklerine Erişimde Başvuru Noktaları” konulu bilgi günü düzenleneceğini bildirdi.

 

Gözek, yaptığı yazılı açıklamada "İşletmelere yenilenme hareketlerine öncülük etmek, giderek artan küresel rekabet ortamında başarılı olabilmeleri için işletmelere finansal yapılarının güçlendirilmesi ve kapasitelerinin artırılması Konusunda Yardımcı Olmak Amacıyla Avrupa İşletmeler Ağı Akdeniz Projesi Kapsamında “Devlet Desteklerine Erişimde Başvuru Noktaları” konulu bilgi günü düzenlenecektir" dedi.

 

KOSGEB Kahramanmaraş İl MüdürüDr. Sadık Gözek, TÜBİTAK KOBİ Ulusal İrtibat Noktası Sorumlusu Emre Yurttagül, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı SAN-TEZ Şube Müdürü Serdar İmamoğlu, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Kahramanmaraş İl Koordinatörü Ertuğrul Kazancı, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Dr. Süha Uslu, Kredi Garanti Fonu (KGF) Kahramanmaraş Şube Müdürü Hüseyin Karakozak’ın konuşmacı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel eski Müdürü Süfyanemiroğlu’nun moderatör olarak katılacağı programla bölgenin işletmeleri ve girişimcileri projeleri ve Faaliyetleri için aynı gün içerisinde altı farklı kurum tarafından sağlanan Kamu Destekleri ve uluslararası destekler (HORIZON 2020)  hakkında detaylı bilgi edinme fırsatına sahip olacaklar.

 

Bilgi Günü 25.12.2014 tarihi, 13:00-17:00 saatleri arasında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Toplantı Salonunda düzenlenecek ve bu bilgi gününe tüm ilgililer davet edildi.