İstanbul’da etkisini sürdüren lodos hayatı felç etti. Pendik de lodostan nasibini aldı. Lodosun etkisiyle taşan deniz adeta karayla birleşti. Sahil yolunda seyreden araçlar, suya gömüldü. Bir otomobilin ise yan yattığı görüldü. Yarıya kadar suya gömülen araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaşlar ise araçların ilerleme çabasını meraklı gözlerle izledi. Sahil yolunun suyla dolayısıyla Tuzla istikametine doğru uzun araç kuyruğu oluştu. Bunun üzerine olay yerine İtfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yolda kalan araçlara müdahale etti.
Ekiplerin su taşkınını giderme çalışmaları devam ediyor.

KADIKÖY'DE SAHİL YOLU SULAR ALTINDA 

Kadıköy'de dev dalgalar nedeniyle sahil yolu sular altında kaldı. Onlarca aracın mahsur kaldığı alanda itfaiyenin çalışması sürüyor.

İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle oluşan dev dalgalar, Kadıköy'de hayatı felç etti. Kıyıya vuran dev dalgalar nedeniyle sahil yolu tamamen sular altında kaldı.Bu sırada sahili kullanan araç sürücüleri bir anda neye uğradığını şaşırdı. Çok sayıda araç su birikintisinde mahsur kalırken, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
Su baskını nedeniyle sahil yolu trafiğe kapatılınca polis sürücüleri farklı güzergahlara yönlendirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobillerin kurtarılması ve biriken suyun tahliyesi için çalışma başlattı. Bazı vatandaşlar kendi imkanlar ile sudan çıkmaya çalıştıkları da görüldü. 
Sahil yolundaki çalışmalar sürüyor. 

CENK İŞVER-MUSTAFA ESEN