Kahramanmaraş'ın Düşman İşgalinden Kurtuluş'un 96 yıl dönümü etkinlikleri kapsamında TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisindeki "Delidemir" rolündeki oyuncu Mehmet Çevik'in, Sütçü İmam'ı canlandırması vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı. 
 

Aslen Kahramanmaraşlı olan Oyuncu Mehmet Çevik Kahramanmaraş'ın Düşman işgalinden Kurtuluşun 96. yıl dönümü etkinlikleri Kapsamında aldığı rol gereği Sütçü İmam'ı canlandırdı. 
 

Program sonrasında yaptığı açıklamada; bu ülkenin üzerinde nereye gidersem mutlu olurum .çünkü bütün toprakların bizlere ait olduğunu sizi olmayan biz tarifinden düşünmem lazım. Kahramanmaraş'ın bir özel tarafı var baba, dede toprağı   ede toprağı kendi toprağımın üzerinde olmak başka bir keyif bir başka anlam, bir başka ruh, daha doğrusu ben oyuncu Mehmet Çevik ötesine ne derim oyuncuyum diger taraftan sıradan halktan insanım dedi. 
Diriliş Ertuğrul dizisini Türkiye çok sevdi sevgisi ve duaları ile beraber ilk günden itibaren bizde elimizden gelenin fazlasıyla bütün ekip arkadaşlarımızla birlikte yapmaya çalıştık Türkiye'ye layık bir dizi her şeyi ile öyle emek var çalışma var büyük düşünme var zor koşullarda herkes elinden geleni yapıyor dedi.  
 

 

 

 

 

 

MOBİLDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...