Zonguldak'ta iddiaya göre yola yeni dökülen asfalta aracı ile giren terörle mücadele gazisi Hasan Özdemir, işçilerin saldırısına uğradı. Yüzüne aldığı darbeler sonucu yaralanan Özdemir; "Gazi olduğumu söylememe rağmen işçiler tarafından darp edildim. En kötüsü ise darp edildiğim sırada yüzde 98 engelli yeğenim vardı. O çocuğun psikolojisi ne olacak. Ben sonuna kadar şikâyetçiyim" dedi.

KAHRAMANMARAŞ'TA YARALANMIŞTI

15 Nisan 1992'de Nevşehir Jandarma Komando Tabur Komutanlığında vatani görevini yaparken Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi Suçatı köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada başına isabet eden kurşunla ağır yaralandıktan sonra 1,5 yıl Gülhane Askeri Tıp Akademisinde tedavi gören Hasan Özdemir'in sol kulağı duyma yetisini kaybederken, sol gözünde de yüzde 90 görme kaybı oluştu.

YENİDEN GÖZALTINA ALINDILAR

Zonguldak'ta, terör gazisi Hasan Özdemir'in, aracıyla yeni asfalt dökülen yola girince yol yapımında görevli işçiler tarafından darbedilmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 işçi ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. Şüpheli iki işçi, savcılık talimatının ardından tekrar gözaltına alındı. Şüphelilerin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.