Ziyaretlerine merkez mahallelerle devam eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların istek ve taleplerini bir bir dinleyerek her türlü soruna çözüm üreteceklerini söyledi.



Her fırsatta halkın arasına karışan ve bölgesini karış karış gezen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mahalle ziyaretlerini Dulkadiroğlu ve Yahya Kemal mahalleleriyle sürdürdü. İlk olarak Dulkadiroğlu mahallesini gezen Başkan Okay, burada vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Mahalleye yapılan hizmetleri anlatarak vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Okay, göreve geldikleri günden bu yana çözüm üreten bir hizmet yapısı oluşturduklarını ifade ederek, “Bölgemizdeki tüm sorunları tek tek çözüme kavuşturduk. Vatandaşımızın bizden istediği her türlü hizmete de cevap verdik. Mahallelerimizi geziyoruz ve nereye ne yapabiliriz diye istişareler yapıyoruz” dedi.

 

Dulkadiroğlu mahallesinde oturan bir vatandaş, bölgenin sit alanı olduğunu hatırlatarak bu durumun kendilerinde mağduriyet oluşturduğunu söyledi. Başkan Okay’da bu durumun farkında olduklarını aktararak, şunları söyledi:

 

“Dulkadiroğlu mahallemizin de sorunlarını gidermek için buradayız. Bu mahallemizin en önemli sorunun sit alanı olmasıyla vatandaşımızın evinde ya da arsasında çalışma yapamadığını biliyoruz. Bu noktada belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Ancak bu noktada vatandaşımızın da sabrına ihtiyacımız var. Tarihi eser bulunan alanlarla ilgili çalışmalarımız var. Vatandaşımızın bu noktadaki mağduriyetini gidereceğiz.”


Mahalleye bir sosyal alan kazandırmayı arzuladıklarını belirten Başkan Okay, mahalle sakinleri ile birlikte Zulkadiroğlu Cami yanındaki boş alanı inceledi. Bu alana mahalle sakinlerinin faydalana bileceği spor alanları ve sosyal tesis yapılabileceğini anlatan Başkan Okay, bu konuda çalışma yapılması için ekiplere talimat verdi.


Başkan Okay daha sonra Yahya Kemal mahallesini gezerek burada da incelemelerde bulunarak vatandaşlarla görüştü.