Spor arabalar hepimizin (Özellikle erkeklerin) en büyük hayallerindendir. Bugatti, Lamborghini, Skyline, Porsche, Koenigsegg, Pagani, Mercedes, BMW, Ferrari ve niceleri birçoğumuzun hayallerini süsler. Yarış oyunlarıyla bu hayallerimizi yaşattıımız SuperSport arabaların artık çocuklara özel bir versiyonu yolda.

 

Henes firması tarafından üretilen Broon F8 adında çıkacak olan araç görünüş açısından birçok spor arabalarla rahatlıkla aşık atabilecek cinsten.

 

 

 

Üstü açık olan bu araç Android işletim sistemiyle çalışıyor. Aynı zamanda opsiyonel olarak sunulan 7 inçlik Android tablet ya da 7 inçlik dokunmatik ekranı da bulunan Broon'da hız değerleri görüntüleme ve hız sınırı koyma, far ayarları ve ses sistemi ayarları gibi birçok sçenek bulunuyor. Aynı zamanda acil çağrı butonu da bulunan bu ekranda çocuğun sizin farketmediğiniz bir anda yaşayabileceği sorun anında size bildirebiliyor.

 

 

Tablet için sürüş simulasyonu ve yarış oyunları gibi farklı oyun ve çeşitli uygulama seçeneği sunan Broon, çocuğunuz için eğlenceli olduğu kadar da küçük yaşta araç kullanımını öğretebiliyor.

 

Uzaktan kumanda ile de kontrol altında tutulan Broon F8'de hızlı-yavaş ve tırmanma (arazi) modu olarak 3 farklı mod bulunuyor. Ortam koşullarına göre seçebileceğiniz bu 3 modda tırmanma modu gerek gördüğü anda otomatik olarak da devreye giriyor. Her tekerde bulunan süspansiyon ile de kasis ve çakıllı yol gibi diğer rahatsız edici yollarda ve engellerde rahatlık sağlayan araç eğitim çizgilerini de tanıyabiliyor.