Gaziantep’te Suriye uyruklu şahıs, eşini 3 yaşındaki oğlunun gözleri önünde döverek öldürdü.

 

Edinilen bilgiye göre, Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçarak Gaziantep’e yerleşen Suriye uyruklu Heysem K. (39), yaklaşık 1 ay önce taşındıkları Yukarıbayır Mahallesi 6. Sokak’taki evlerinde tartıştığı eşi Güllü Hassan’ı (32) döverek öldürdü. Daha önce de sürekli tartıştıkları öğrenilen çift arasında akşam saatlerinde yine tartışma çıktı. İddiaya göre sinirlerine hakim olamayan öfkeli koca, eşini dövdükten sonra kafasına sert bir cisimle vurarak ağır şekilde yaraladı.

 

Üst katta kalan ev sahipleri, bağrışmalar üzerine eve girdiklerinde kadının yerde yattığını gördü. Komşuları sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Eşini döverek öldürdüğü iddia edilen Heysem K., polis tarafından gözaltına alınarak 3 yaşındaki oğlu ile birlikte emniyete götürüldü. Olay sonrası eve gelen diğer çocuklar ise polis aracına alındı. Kadının cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

 

 

Çiftin 3 ve 13 yaşları arasında 2 kız ve 2 erkek çocukları olduğu öğrenildi. Olayın meydana geldiği sırada evde sadece 3 yaşındaki çocuğun olduğu ve cinayetin onun gözleri önünde işlendiği öğrenildi.

 

Suriyeli çiftin komşularından biri, içeri girdiklerinde kadının yerde yattığını ve son nefeslerini verdiğini söyledi. Kadının yüzünde morluklar olduğunu söyleyen komşusu, kocasının eşini öldürmediğini, sehpadan düştüğünü iddia ettiğini belirtti. Ev sahibi ise, kiracıların Suriyeli olduğunu, yaklaşık bir ay önce eve taşındıklarını ve kendilerini tanımadığını ifade etti.