Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Manisaspor'u ağırlayan Galatasaray, rahat bir oyun sergilediği maçı 4-0 kazanmayı başardı.

G.Saray'a galibiyeti getiren goller, 34. dakikada Dzemaili, 40. dakikada penaltıdan Emre ile 68. ve 88. dakikalarda Pandev'den geldi. Öte yandan Manisaspor'da Sercan, 39. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından oyun dışında kalırken, Emre Çolak 49. dakikada bir de penaltı vuruşundan faydalanamadı.
Sarı-kırmızılıların avantajı ele geçirdiği eşleşmede rövanş müsabakası, 8 Nisan Çarşamba günü Manisa'da oynanacak. Galatasaray, 8 Mart Pazar günü derbide Fenerbahçe ile karşılaşacak.

SEMİH KAYA 1,5 AY SONRA SAHADA

Sarı-kırmızılı ekibin devre arası hazırlık kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan Semih Kaya, 1,5 ay sonra yeniden A takımda forma giydi.
Geride kalan haftada Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor takımına karşı 21 Yaş Altı Ligi'de oynatılarak denenen ve bu müsabakayı sorunsuz atlatan başarılı savunmacı, Manisaspor karşısında A takımda ilk 11'deki yerini aldı.
Semih, sakatlığıyla ilgili bu maçta da sıkıntı yaşamaması durumunda, hafta sonu Fenerbahçe ile deplasmanda yapılacak derbi maçta forma giyebilecek.

BURAK YILMAZ KADRODA YOK!

Ligin 21. haftasında Medicana Sivasspor ile oynanan karşılaşmada sakatlığı tekrarlayan Burak Yılmaz, Manisaspor maçının kadrosuna da alınmadı.
Sakatlığının ardından ligde Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında görev verilmeyen Burak, dün takımla çalışmalara başlamasına karşın Fenerbahçe maçına yetiştirilebilmesi için riske edilmeyerek müsabaka kadrosuna dahil edilmedi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Galatasaray’ın Manisaspor’la yaptığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasına taraftarların ilgisi düşük oldu. Müsabakanın oynandığı Türk Telekom Arena’nın tribünleri büyük ölçüde boş kalırken, yaklaşık 300 kişilik Manisasporlu taraftar grubu da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi. Bu arada sarı-kırmızılı taraftarlar, UEFA Kupası ve Süper Kupa kazanıldığında takımın kalesini koruyan, şimdi ise kaleci antrenörü olarak görev yapan Claudio Taffarel’e maç öncesi sevgi gösterilerinde bulundu. Brezilyalı çalıştırıcı sevgi gösterilerine karşılık tribünlere giderek taraftarı