Bursa'da cezaevinden firar eden silahlı saldırgan, kayınpederini silahla ateş ederek öldürdü. Daha sonra saldırgan, rehin aldığı ev sahibini uzun namlulu silahla bacağından vurarak yaraladı.
Bursa'da cezaevinden çıkan bir kişi, eşinin çocukları almasına kızdığı gerekçesiyle kayınvalidesinin evini ateşe vererek pompalı silahla sokağa çıktı. Şahıs elinde rehinelerin olduğunu belirterek çocuklarının gelmeden silahı bırakmayacağını belirtti.
KAYINPEDERİNİ UZUN NAMLULU SİLAHLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Olay, Osmangazi'ye bağlı Sırameşeler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'daki cezaevinden kaçan Yakup D. (27) adlı kişi, kayınpederi Mahmut Çiftçi'yi (50) parkta silahla vurarak öldürdü. Daha sonra kayınpederinin oturduğu eve giden zanlı, burada ev sahibi Macit M. ile karşılaştı. Ev sahibini pompalı tüfekle rehin alan şahıs, ardından evi ateşe verdi.

EV ALEV ALEV YANDI

Dumanların kısa sürede yükselmesiyle ev alev alev yandı. Daha sonra Yakup D., elinde tüfeğiyle rehineyi mahallenin başına getirdi. Polisin bütün çabalarına rağmen şahıs ikna olmadı. Uzun uğraşlar sırasında zanlının elindeki silah ateş alınca, rehine Macit M. ayağından vuruldu. Yakup D. ise burada gözaltına alınırken, yaralı Macit M. de ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
EŞİNİN KENDİSİNİ ALDATTIĞINI İLERİ SÜRDÜ

Öte yandan Yakup D., eşinin kendisini aldattığını ileri sürdü. Bunun üzerine cezaevinden firar eden zanlının, Bursa'ya geldiği öğrenildi.