Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde BAL Liginde mücadele eden Elbistanspor taraftar derneği başkanı Cemal Kurt takıma destek için çağrıda bulunarak "Bu emek heba olmasın!" dedi.

 

Çok kısa sürede ilçenin en başarılı takımı olarak önce amatör, daha sonra süper amatör lig son basamak olan BAL Ligine yükselen Elbistanspor, geçmiş yıllarda 3.ligde mücadele etmişti. 

 

Elbistanspor'un Bal Ligine katılıp katılmayacağı söz konusu Bal ligine katılım için 20.07.2015 tarihine kadar gerekli şartlar yerine getirilmezse Türkiye Futbol Federesyonu (TFF)'ye 20 Bin TL yatırmak zorundalar eğer bu para yatırılmazsa Elbistanspor BAL Ligine katılamayacak


Elbistanspor taraftar derneği başkanı Cemal Kurt; '' takımın acil desteğe ihtiyacı olduğunu, eğer bu destek sağlanamazsa bütün emeklerin heba olacağını duyurdu ve Her fırsatta il olacağız denilen Elbistan Bölgesel Amatör Lig'de oynayan takıma bile sahip çıkmıyor '' dedi.

 

Biz de Kanal Maraş olarak, ilçemize değer katan, sportif anlamda hem başarı  hem de gençlerimizin başarı ile ufuklarını açan Elbistanspor'a başta iş dünyası olmak üzere gerekli desteğin verileceğini umut ediyor, takımın ligden çekilmesi ihtimalini dahi düşünmek istemiyoruz.

HABER; İsa ASLANTAŞ