Bir tekstil atölyesinde çalışan 17 yaşındaki kızdan 39 gündür haber alınamadığını belirten çaresiz anne kızının bulunması için yetkililerden yardım istedi. 

 

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’in İstiklal Mahallesi’ndeki bir tekstil atölyesinde çalışan 17 yaşındaki Esra Çoban, işyerinde saat 15.30 sıralarında kendisini arayan biriyle konuşmak üzere dışarı çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Telefonuna da ulaşılamayan genç kız, polisler tarafından her yerde aranırken, ailesi ise kızlarından gelecek güzel bir haber bekliyor.

 

 

Kızı kaybolduktan sonra her gün ağladığını söyleyen anne Semaha Çoban, kızını görenlerin ya da kaçıranların kendilerine geri getirmesini istiyor. Her gün kızının fotoğraflarına bakan ve elbiselerini öpen gözü yaşlı anne, kızının nereye gittiğini ya da kimlerin onu kaçırmış olabileceğini bilmediğini ifade ederek, kızının hayatından kaygı duyduğunu söyledi. Semaha Çoban, şunları söyledi:

 

 

“Kızım evden çıktı ve işyerine gitti. Orada da kendisini arayan bir telefon üzerine saat 15.30’da işten çıkıyor. Daha sonra da ortadan kayboluyor. Nereye gittiğini, kimin alıp götürdüğünü bilmiyoruz. Tam 39 gündür kayıp. Kimin götürdüğünü bilmiyoruz. Ben sadece kızımı istiyorum. Ölü mü diri mi onu da bilmiyorum.”

Anne Semaha Çoban, kızını bulanların ya da görenlerin kendilerine bilgi vermesini istedi.