Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Elbistan’da halka daha iyi hizmet vermek adına oluşturduğu ek hizmet binasında hizmet veren Çözüm Masası, vatandaş memnuniyetini ön planda tutuyor.

 

Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet veren ek hizmet binasında; Çözüm Masası, Ulaşım Hizmetleri. Çevre Koruma, Mezarlık İşleri, Zabıta, İmar, Numarataj, Sosyal Yardım gibi birimler vatandaşa hizmet en iyisini sunmaya çalışıyor.

 

Çözüm Masası öncelikle vatandaşların ve muhtarların talep ve şikâyetlerini dinleyerek ilgili birimlere ulaştırıyor. Ayrıca Mesleki Eğitim, Kadın Aile, Engelliler Şube ile ilgili konularla da ilgileniyor.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Elbistan’a açılan kapısı olan Çözüm Masası, vatandaşların ve muhtarların şikâyetleri, taleplerini alarak ilgili birimlere iletmesinin yanı sıra aynı zamanda konunun takipçisi oluyor.

 

Büyükşehir Belediyesi ile Elbistan halkının arasında köprü vazifesi gören Çözüm Masası, Büyükşehir’in Elbistan’da gözü ve kulağı görevini görüyor.

 

Elbistan’daki Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binasında hizmet veren Çözüm Masası’na aynı zamanda vatandaşlarımız 413 46 10 ve 11 numaralı telefondan da ulaşabilirler.