Köyde kerpiç evde yaşarken, siyasette Allah yürü kulum deyince, partide birdenbire yıldızı parlayarak kısa zamanda milyoner olup, eski parayla 20 trilyona yakın mal beyanı vererek, rekor bir servete sahip olduğu bilinen ve Başkan seçilince de memleketine bir eser bırakmak adına KAHRAMANKENT SARAYI yaptıracağı duyumlarını aldık.

 

Geçtiğimiz günlerde yurt dışına gittiği ülkelerdeki saraylardan, bir kaç resim ve video görüntüleri alarak kente dönen Başkan, geldiğinde kendine yakın 4 mimarı çağırarak; "arkadaşlar bir heyet oluşturun, proje yarışması başlatın, memleketimize yakışır KAHRAMANKENT sarayı adı altında bir muhteşem eser kazandırmak istiyorum. Hemen kolları sıvayın" dediği öğrenildi.

 

46 odalı olacağı muhteşem saray için aldığımız bilgiye göre, hazine veya orman arazisinden 46 dönüm yer arandığı, yapılacak sarayın yüksekliği de 46 metre olacağı ayrıca sarayın girişinde Fatih Sultan Mehmet ile Sütçü İmam'ın büyük bir heykelinin dikileceği konuşulmuş.

 

Kentte yapılacak saray'a, halkın tepkisini çekmemek için projenin ve başlama tarihinin gizli tutulduğu iddialar arasında bulunmakta.

 

Önümüzdeki günlerde yapılacak KAHRAMANKENT saray ile ilgili tüm ayrıntılar ve belgeler elimize geçtiğinde tüm detayları ile açıklayacağız.

 

Bu konuda tüm okuyucularımızdan yorumlarını bekliyoruz...