3-5 Ağustos 2015 Tarihler arasında Sırbistanda yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonasına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımımızdan 3 güreşcimiz Kürsüye çıkmak için mücadele edecek.

 

Güreş Şampiyonasına katılacak olan Sporcularımız  50 kg da Ertuğrul Kahveci , 58 kg da Muammer Kılıç 63 kg da Hasan Kaya ve Antrenörümüz Abdülkadir Ağca Türk Milli Takımını Temsil edecektir.

 

Milli Takımlar ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Antrenörü Abdullah Ağca yaptığı açıklamada; Uzun bir hazırlık sürecinin ardından sona yaklaştıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan Yıldız Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı Antrenörü Abdulkadir Ağca “İlk defa Avrupa’da güreşecek sporcuları bünyemizde barındırıyoruz. Antrenör arkadaşlarımla beraber güreşçilerimizi en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. Son günlerde yaşanan üzücü olaylar ve şehit haberleri, hepimize derin üzüntü ve keder yaşattı. Vatan ve bayrak sevgisine sahip olan sporcularımız, Sırbistan’da şehitlerimiz için mindere çıkarak bol sayıda madalya ile yurda dönecektir.” ifadelerini kullandı.