AK Parti'nin Pazarcık İlçe Teşkilatı kurucularından Yaşar Bozdağ, AK Parti'den Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

 

Dün Parti İl Binası'na giderek Aday Adaylığı başvurusunu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fırat Görgel'e teslim eden Pazarcıklı Yaşar Bozdağ, daha sonra bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında özgeçmişi ile ilgili bilgi de veren Bozdağ, "Ülkemizin ve Kahraman Şehrimizin geleceği ile ilgili hepimizin üzerine düşen tarihi sorumluluklar var" diyerek, şunları söyledi:

 

"Gönül birliği içerisinde bu sorumlulukları yerine getirip hareket etmek zorundayız. Küçük hesaplar hiç bir zaman hedefimiz olmadı, olmayacak ve olmamalıdır da. 2001 yılında büyük bir beklenti ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetleri, 2002 yılından bu yana ülkemizin ilerlemesi ve çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmasında ne kadar zorluk ve engel varsa, onları kaldırmak için çalıştı ve milletimizden aldığı güçle bunu başardı."

 

 

Başkan Ahmet Davutoğlu'nun da milletten aldığı hayır duaları ve desteklerle her geçen gün bu hizmet kervanına yenilerini katmaya devam ettiğini ifade eden Bozdağ; "Bir esnaf olarak Ahiliğin teme ilkelerinden 'Ahdinde, sözünde ve sevgisinde vefalı olmak, içi-dışı özü-sözü bir olmak, hakkı söylemekten korkmamak' olan bu anlamlı sözleri geleceğimde temel ilke olarak benimsiyorum" dedi.