BEŞİKTAŞ – AKHİSAR BELEDİYE: 3-1

 

Stat: Başakşehir Fatih Terim Stadı
Hakem: Süleyman Abay

Saat: 19:00
 

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Ersan, Pedro, İsmail, Veli, Atiba, Kerim, Sosa, Olcay, Cenk
Teknik Direktör: Slaven Bilic

Akhisar Bld: Oğuz, İsmail, Uğur, Douglas, Güray, Zokora, Djoum, Saidi, Merter, Gekas
Teknik Direktör: Mustafa Reşit Akçay

 

İLK YARIDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1′ Karşılaşmada ilk devre başladı.

3′ Ceza sahası sağ çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Jose Sosa ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.

5′ Sol kanatta topla buluşan Olcay Şahan ceza sahası çizgisi üzerinde ortasını yapıyor ancak savunma topu karşılıyor.

7′ Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

9′ Beşiktaş’da Serdar Kurtuluş kısa süreli sakatlık geçiriyor.

10′ Atiba Hutchinson’ın pasında sol kanatta topla buluşan Olcay Şahan ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak Cenk bu topa yetişemiyor ve top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

12′ Veli’nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Serdar Kurtuluş bekletmeden ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.

15′ Bu dakikalarda ev sahibi Beşiktaş rakip yarı alanda daha fazla gözüküyor.

18′ Sol kanattan gelişen atakta Saidi Ntibazonkiza ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.

20′ Sağ kanattan gelişen atakta Serdar Kurtuluş son çizgiye inmeden ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmada Douglas Ferreira topu karşılıyor.

24′ GOOOLL!!! Beşiktaş, Cenk Tosun ile öne geçiyor!

28′ Oyunun bu bölümünde yapılan karşılıklı faullerle mücadele devam ediyor.

30′ Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Beşiktaş’ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

36′ Ceza yayı gerisinde topla buluşan Douglas Ferreira çok sert vuruyor. Savunmadan seken top ceza sahası içerisinde Gekas’ın önünde kalıyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

39′ Jose Sosa’nın pası ile ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun ceza sahasına girer girmez yerden vuruyor ancak vuruşu çok zayıf kalıyor ve kaleci Oğuz çıkarak topa sahip oluyor.

43′ Jose Sosa’nın pası ile sol kanatta topla buluşan Kerim Frei ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma topu kafa ile karşılıyor.

45′ Karşılaşmada ilk devre sona erdi.

İKİNCİ YARIDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

46′ Karşılaşmada ikinci devre başladı.

47′ Sağ kanattan gelişen atakta Arnaud Djoum ortasını yerden altıpas alanına doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza sahası içi sol tarafına doğru açılıyor ve Güray’ın önünde kalıyor. Güray pasını bekletmeden ceza yayı üzerindeki Bilal’e gönderiyor. Bilal gelişine vuruyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

51′ Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Didier Zokora yerden çok sert vuruyor ancak kaleci Tolga uzanıyor ve topu kontrol ediyor.

55′ Akhisar Bld.Spor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamıyor. Hızlı gelişen Akhisar Bld.Spor atağında Güray’ın pası ile Gekas kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Gekas ceza sahasına girer girmez aşırtma vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

61′ Beşiktaş cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Kerim Frei oyundan alınırken yerine Gökhan Töre oyuna dahil oluyor.

64′ Beşiktaş cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Veli Kavlak oyundan alınırken yerine Oğuzhan Özyakup oyuna dahil oluyor.

68′ GOOOLL!!! Beşiktaş, Jose Sosa ile farkı ikiye çıkartıyor. Ceza sahası dışı sol çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Jose Sosa doğrudan kaleyi düşünüyor ve topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.

75′ GOOOLL!!! Akhisar Bld.Spor, Bilal ile farkı bire indiriyor. Ceza yayı gerisinden topla buluşan Bilal sol ayağı ile düzgün bir vuruş yapıyor ve topu sol üst köşeden filelerle buluşturuyor.

90′ GOOOLLL!!! Gökhan Töre farklı ikiye çıkarıyor