Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, küçük ve orta ölçekli işletmeleri destekleyerek sektöre yeni girişimciler kazandırmak amacıyla Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekli kurs açtıklarını söyledi.

 

 

Dulkadiroğlu Belediyesi ve (KOSGEB iş birliğiyle girişimcilik kursu protokolü imzalandı. Başkan Okay’ın makamında gerçekleştirilen imza törenine KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Sadık Gözek ve Belediye Başkan Yardımcısı Sebük Tekin Alparslan katıldı.

 

 

İmza töreninde konuşan Başkan Okay, kursun hayırlı olmasını dileyerek Dulkadiroğlu Bölgesinin kalkınmasına ve yeni girişimcilerin ortaya çıkması adına bu protokolü imzaladıklarını kaydetti. Başkan Okay, konu ile ilgili şu bilgileri verdi:

 

“Başvurular sonucu yenilikçi ve iş fikrine sahip girişimcilerin bu kursa katılımını amaçlanmaktayız. Girişimci adaylarımız Dulkadiroğlu Belediyesi Ek Hizmet Binasında bulunan başvuru merkezimize başvuru yapa bilirler. Son başvuru tarihi 19 Mart 2015 tarihi saat 17:00’ye kadardır.”