Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki Başkanlık Makamındaki ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşti. Görgel ve ekibini bir kez daha tebrik edip, başarı dileklerini ileten Mahçiçek, “Bundan sonraki süreçte de kentimiz ve partimiz için uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

 

“Gerçekten şu an İl Başkanımız olan Ahmet Özdemir ile ahenk içerisinde çalışmış, partimizin Onikişubat ilçesindeki oy oranını yüzde seksenlere ulaştırmıştık. İnşallah Fırat Bey’in bu başarı çıtasını daha da yükselteceğine gönülden inanıyorum. Kendisi ve ekibiyle de bundan sonra her platformda birlikte hareket edip, ülkemize, Kahramanmaraş’ımıza ve partimize en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”

 

Ziyarette konuşan Görgel ise, “Öncelikle Başkanımıza güler yüzü ve samimiyeti için teşekkür ediyoruz. Hanefi Mahçiçek, bilgi, birikimi ve tecrübesiyle hepimiz için çok iyi bir örnek ve gerçekten tam anlamıyla bir ağabey. Onun deneyimleri, bizim dinamizmimiz ve oluşturduğumuz bu uyum ile inşallah çok güzel çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum. Hep birlikte el ele vererek, başarı grafiğimizi daha da yukarılara taşıyacağız” diye konuştu.

 

Başkan Mahçiçek, daha sonra Görgel ve yöneticilerle sohbet ederek, istişarelerde bulundu. AK Parti Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil’in de katıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.