Başkan Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bir şehirde en büyük sevinç, farklılıkları unutup, kardeşçe kenetlenilmesidir.

Bir şehir halkı yan yana durur, omuz omuza verir, el ele tutuşur… Bayram işte budur. Bayramlar, sevginin, saygının, huzurun, mutluluğun, kardeşliğin, barışın ve hoşgörünün pekişmesine vesile olur.

Her hizmet, şehirlere bayramın güzelliklerini taşır. Biz de, Büyükşehir Belediyesi olarak 4 yıldır ulaşımdan çevreye, alt yapıdan yeşil alanlara kadar hizmete sunduğumuz dev projelerle Kahramanmaraş’ımızı daha sevinçli bayramlara hazırlıyoruz. Yoksulların, yaşlıların, hastaların, kimsesizlerin himaye edilmediği bir şehre, bayram büyük sevinçler getiremez. Hayata geçirdiğimiz insan odaklı sosyal projelerimizle yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Minarelerden yükselen, kubbelerde çınlayan mübarek sesler bize ilham veriyor, çalışma azmi aşılıyor. Şehrimize bütün gücümüzle, gece gündüz, canla başla hizmet etmeyi, bu ruhla, bu anlayışla sürdürüyoruz… Çok şükür, Ramazan bayramını karşılamaya, sizlerle en içten şekilde bayramlaşmaya hazırız. Yüce Allah bizlere bu güzel şehirde nice bayramlar görmeyi nasip etsin.

Bugün bizler bayram sevincini yaşarken gerek bölgemizde gerekse dünyanın uzak köşelerinde yaşanan insanlık trajedileri ister istemez yüreklerimize burukluk katmaktadır. Filistin’de, Suriye’de, Doğu Türkistan’da ve ismini zikredemediğim birçok yerde yaşayan Müslüman kardeşlerimizin çektikleri sıkıntı ve çilelerin bin an önce son bulmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz hemşehrilerimin ve tüm İslam dünyasının Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın şehrimize, ülkemize ve dünyaya huzur, mutluluk getirmesini diliyorum.”