Geçen yıl Temmuz ayında Elazığ'ın Palu İlçesi'nden Antalya'ya gelen Semih Al, eski sevgilisi Selma Y'nin  annesi Fatma Y. ile birlikte oturduğu evine gitti. İkili arasında çıkan tartışma sonrası Selma Y., Semih Al'ı kalbinden bıçakladı. Semih Al hastanede yaşamını yitirdi. Selma Y. ile annesi Fatma Y. hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.
 
ÖLENİN AVUKATI SANIĞI SUÇLADI
 Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 8'inci duruşmasına, tutuklu sanık Selma Y., tutuksuz yargılanan annesi Fatma Y. ile tarafların avukatları katıldı. Semih Al'ın yakınlarının avukatı Göksu Aslan, sanıkların Semih Al'dan korkup Elazığ'dan Antalya'ya kaçtıkları iddiasının doğru olmadığını tekrarladı. Aksine Semih Al'ı Elazığ'dan Antalya'ya çağıranın Selma Yb olduğunu öne süren avukat Göksu Aslan, ikilinin Antalya'da 19 gün boyunca sık sık görüştüğünü belirtti. İddiasını kanıtlamak için 11 Temmuz 2014'ten cinayetin işlendiği 30 Temmuz 2014 tarihine kadar olan süreçte ikilinin cep telefonlarının baz istasyonlarından alınan sinyallerin dökümünü mahkemeye sunan avukat Göksu Aslan, sanıkla maktulün 19 gün boyunca aynı adreste kaldığını, zaman zaman ikilinin ayrıldığını savundu. 
 
Selma Y.'nin avukatı Gürsel Dağadası ise, Semih Al'ın yakınlarının avukatının iddialarına karşılık, "Müvekkilim zaten Semih Al ile Antalya'da görüştüklerini beyan etmektedir" dedi. Olayın tasarlayarak işlenen bir cinayet olmadığını ileri süren Dağadası, detaylı savunmayı daha sonra yapacaklarını söyledi.
 
'ANNEMİ DUVARA ÇARPIP BAYILTINCA BIÇAK ALDIM'
 Duruşmada tutuksuz yargılanan annesine sarılıp göz yaşları içinde savunmasını yapan Selma Y. ise olayın isteyerek olmadığını söyledi. Semih Al'ın annesini duvara çarpıp bayıltması üzerine kendisinin de korkup mutfaktan bıçağı aldığını kaydeden Selma Y., "Semih'e karşı kendimi ancak bu şekilde savunabilirdim. Başka çarem kalmamıştı" dedi.
 
Tutuksuz yargılanan Fatma Y. da suçsuz olduklarını söyledi. Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.