Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzerinde bulunan ve Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı  tarafından yaptırılan eğitim kurumlarının toplu temel atma törenlerine Bakan Fikri Işık, Vali Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Yıldırım Ramazanoğlu, Nevzat Pakdil, Sevde Bayazıt Kaçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Milletvekili Adayları Veysi Kaynak, Mehmet Uğur Dilipak,İl Başkanı Av. Metin Doğan ile diğer ilgililer katıldı.

 

11 Tesisin toplu temel atma töreninde bir konuşma yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Eğer bir ülkenin nitelikli insan kaynağı varsa kalkınmasını, gelişmesini ve büyümesini kararlılıkla yürütebilir" dedi.

 

Bakan Işık, Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOP) Kayseri yolu üzerinde 54 milyon lira değerindeki eğitim ve sosyal tesislerin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, iktidarları boyunca yapılan yatırımlarla eğitimin nitelik altyapısını oluşturduklarını belirterek, nitelik artışını sağlamak için hiçbir yatırımdan bugüne kadar geri kalmadıklarını söyledi.