Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinde eğitim Öğretime devam eden Ekinözü Yatılı bölge Orta Okulu öğrencileri duyarlı bir davranışla okulların bahçesindeki karları beden eğitimi Öğretmeni Enver Bolat eşliğinde temizlediler.

 

Ekinözü İlçesinde, karla kaplanan Yatılı Bölge Orta Okulunun bahçesini beden eğitimi öğretmeni Enver Bolat ve öğrenciler fırça ve küreklerle temizledi. Hafta içerisinde etkili olan kar yağışı nedeniyle İçmeler Mahallesi'nde bulunan Ekinözü Yatlı Bölge Orta Okulu'nun bahçesi karla kaplandı.

 

 

Hafta İçerisinde etkili olan kar yağışı nedeniyle İçmeler Mahallesi Küme Evlerde bulunan Yatılı bölge orta Okulu'nun bahçesi karla kaplandı. Bahçede yürünmekte güçlük çekilince, beden eğitimi dersine çıkan öğrenciler okul Bahçesini, futbol ve basketbol sahasının bulunduğu bahçedeki karları temizledi.

 

Yan yana gelen öğrenciler ellerine fırça ve kürekleri alarak öğretmenlerinin de yardımıyla temizledikleri karları el arabasına yükledi. Öğrenciler el arabasına yükledikleri karları okulun yan tarafına boşalttı.

 

İSMAİL BOZDOĞAN / EKİNÖZÜ