Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 25. Dönem Milletvekili Aday Adaylarından Avukat Eylem Çağraş, Kanal Maraş'ı ziyaret etti.

 

 

Av. Eylem Çağraş, Kanal Maraş'ı ziyareti sırasında genel yayın danışmanımız Mustafa Karaaslan'ın sorularını cevaplandırırken; 14 yıldır Kahramanmaraş'ta serbest avukat olarak çalıştığını belirterek, evli ve iki çocuk annesi olduğunu ve geçmişte de bir dönem CHP Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak partiye hizmet ettiğini vurguladı.

 

CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Eylem Çağraş, 'Niçin aday oldunuz?' sorusuna "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, göreve geldiği ilk günden bu yana kadınları siyasete davet ediyor ve siyasete kadın elinin değmesini istiyordu. Biz de, bu çağrının ne kadar haklı ve doğru olduğunu bu günleri yaşadıkça gördük" diyerek, şu karşılığı verdi:

 

 

"Ben her şeyden önce bir anneyim. Çocuklarımızla ilgili, geleceğimiz ile ilgili bir takım kaygılarım ve korkularım var. Çocuklarımıza nasıl bir ülke hazırlandığını, nelere mal olacağını düşünüyorum. Bunları düşündükçe dehşete kapıldım. İşte tam bu noktada da, korkmayın elimizi taşın altına koymak gerektiğini ve gerekliliğini düşündüğüm için aday oldum."

 

Avukat Eylem Çağraş ile genel yayın danışmanımız Mustafa Karaaslan'ın söyleşisi şöyle: