Kahramanmaraş'ta, Elbistan-Çoğulhan karayolunun 13.kilometresinde 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı otomobille Karayollarına ait asfalt yüklü kamyonun çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere 3 çocuk yaralandı. Yaralıların kardeş oldukları öğrenildi. 


Edinilen bilgiye göre, kaza Elbistan-Çoğulhan karayolunun Balıkçıl Mahallesi civarında yaşandı. 14 yaşındaki M.T., yanına kardeşleri 9 yaşındaki M.T. ve 4 yaşındaki B.T.’yi alarak babasına ait 46 EN 501 plakalı otomobille Elbistan-Çoğulhan karayoluna çıktı. Bir süre yolda ilerleyen otomobil, yol üzerinde yapılan çalışma için asfalt taşıyan Orhan B. idaresindeki Karayollarına ait 33 D 7073 plakalı kamyonla çarpıştı. Otomobil, çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki tarlaya uçarken kamyon ise yola devrildi. Kazada otomobil sürücüsü M.T. ile kardeşleri M.T. ve B.T. yaralandı. Yaralı çocuklara ilk müdahale çevredeki çiftçiler ve kazayı görenlerce yapıldı. Hurdaya dönen otomobilden çıkarılan yaralı kardeşler, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis’e ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisine burada devam edilen kardeşlerden sürücü M.T.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Devrilen kamyon sürücüsünün hafif sıyrıklarla atlattığı kaza sonrasında dökülen asfalt, iş makinelerince yola serildi. Kaza nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığı devrilen asfalt kamyonunun vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.