A Milli Takım hakkında gelen bir soru üzerine Arda, milli takımda oynadıkları oyunun hakkını alamadıklarını ifade ederek, “İzlanda maçı hariç çok iyi maçlar oynadık. Kalan maçlarda elimizden geleni yapıp Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyoruz” dedi.

 

Türkiye’ye futbol oynamak için gelip gelmeyeceği sorulması üzerine yıldız futbolcu, “Kariyerimin sonuna kadar Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum” yanıtını verdi.

 

Arda Turan, UEFA'nın düzenlediği yılın En İyi 11'i' oylamasındaki durumu hakkında ise "Gidebildiğim yere kadar Avrupa'da devam edeceğim. Bana oy veren herkese de teşekkür ediyorum. İnsanların UEFA oylamasında üzerimde birleşmesi çok onur verici. Herkes ilgisini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

 

Atletico Madridli Milli futbolcu Arda Turan, Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda Bayer Leverkusen eşleşmesi için, "Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a da iyi şanslar diliyorum. Kardeşlerime karşı oynayacağım. Leverkusen iyi oyunculardan kurulu bir takım" dedi.

 

Arda Turan, özel hayatıyla ilgili gelen bir soruya da, “Planlı yaşamıyorum. Her şeyin hayırlısı. Evlilik işleri planlı olmaz. Planla olursa güzel olmaz. Zaten benimle evlenecek olan kişinin aklından şüphe etmek lazım” şeklinde esprili bir cevap verdi.