Son günlerin kamuoyunda en çok konuşulan ismi MHP Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Mustafa Akpınar'ın açıklamasına cevap veren AK Parti Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Ömer Bilal Debgici'ye bugün saat 14.00 de ilçe binasında düzenlediği basın toplatısında çok sert konuştu.

 

Akpınar,; "Debgici'nin cesareti varsa, kendisini canlı yayında birlikte bu konuları konuşmak üzere istediği modaratör eşliğinde bir araya gelmeye davet ediyorum" dedi.

 

Akpınar; "MHP 46 Yıllık siyasi geçmişinde Türk İslam vizyonu ve misyonunu ile ilk günden bu yana söylediklerinin arkasında duran, rüzgârın yönüne göre istikamet değiştirmeyen, Kutsal değerlerimiz; Vatan millet bayrak ve ezan uğrunda bedel ödeyen ve bedel ödemekten çekinmeyen bir siyasi harekettir.

Kurulduğu günden bu güne kadar savunduğumuz ve ne pahasına olursa olsun savunmaya devam edeceğimiz Mikro milliyetçilik değil, Vatan millet bayrak ve ezan Milliyetçiliğidir. Görüşlerimizin ve fikirlerimizin iktidarda olduğunu, özellikle bu günlerde ‘’USTA’’ siyaset adamlarının KIZIL ELMA ÜLKÜSÜ bağlamında dile getirmeleri bunun en net göstergesidir.  Debgici’ ye hatırlatırım" dedi.

 

Akpınar'ın basın açıklamasının tam metni video haberde: