Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’ye tebrik ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Akkurt, eğitimin en önemli iki ayağının Üniversite ile Milli Eğitim Müdürlüğü olduğunu ifade ederek iyi bir eğitim strateji planın oluşması için üniversitenin görüş ve önerilerinin birinci derece öncelikli olduğunu kaydetti. Ziyarette Maarif Müfettiş Başkanı Fevzi Küçük de Deveci’ye “hayırlı olsun” diyerek iyi dileklerini ifade etti.

 

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ise, Milli Eğitim ile üniversitenin ülkemizin geleceği için bir bütünün parçaları olduğunu, bu bağlamda iki kurumun birlikte çalışırlarsa yeni başarılara imza atacaklarını ifade etti. Milli Eğitimde temel bilgilerle donatılarak üniversitelere gönderilen öğrencileri geleceğe ve hayata hazırladıklarını kaydeden Deveci, Kahramanmaraş’ın eğitimde başarısıyla adından söz ettirmesi gerektiğini vurguladı.

 

Üniversite olarak Milli Eğitim ile her zaman işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyacaklarını belirten Deveci, ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Akkurt’a teşekkür etti.