Kahramanmaraş Buglek Mahallesi üst tarafında geçen cuma günü 3 aracın elektrik direğine çarparak hasar vermesi sonucunda devrilen elektrik direği aradan geçen 4 güne rağmen hala yapılmadı.

 

Elektriklerinin kesik olduğunu ve bu konuda mağdur olduklarını söyleyen yazlık ev sahipleri Kanal Maraş Haber merkezini arayarak Faturayı bir gün bile geçirtmeyen, geçtiği takdirde elektriklerinin hemen kesildiğini belirterek, Akedaş'ın neden bu hasarı yapmadığını bilemediklerini söylediler.

 

 

Yetkililerin bir an önce bu hasar gören elektrik direğinin yapılması adına gereken işlemleri başlatmasını isteyen mahalle sakinleri, "Bu elektrik direğinden Belediyemize ait su deposu da faydalanmaktadır.  Şu an hem su deposunun ışıklandırması hem de evlerimizin elektriği kesik, Su deposunun emniyet telleri bu kazadan dolayı hasar görmüş durumda, Allah göstermesin gece karanlığında birileri rahatça içeri girip su deposuna insanların zarar görmesi için bir şeyler attığı takdirde bunun vebalinin çok büyük olacağını belirterek, Akedaş'ın duyarsızlığı daha kaç gün sürecek?" serzenişinde bulundular.