Kahramanmaraş'ın elektrik hizmetleri alanında yaşanan sorunlar, ihtiyaçlar ve taleplerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde, elektrik hizmetleri alanında yaşanan sorunlar, ihtiyaçlar ve taleplerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçesi muhtarlarının da katılımıyla gerçekleştirilen AKEDAŞ hizmetlerinin değerlendirme toplantısına Vali Yardımcıları Ahmet Turgay İmamgiller ve Sultan Doğru, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutan Vekili J. Yb. Alper Kuşbaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

 

 

Toplantının açılışında konuşan Vali Güvençer, “Bugün burada AKEDAŞ hizmetlerinin değerlendirildiği, istek, talep ve şikayetlerin iletildiği bir istişare toplantısı için bulunuyoruz. Devlet olarak vatandaşa her alanda en iyi hizmetin verilmesini gaye ediniyoruz.  AKEDAŞ’da bu doğrultuda kendi üzerine düşeni en iyi şekilde yaparak, gelen ihbarları değerlendirecek ve en hızlı hizmeti verme gayretinde bulunacaktır. Bu bir değerlendirme, denetleme ve istişare toplantısıdır. Burada paylaşacağınız istek, talep ve şikayetler değerlendirilecek ve çözüm yolları görüşülecektir” dedi.

 

 

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış ve AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, AKEDAŞ’ın 2015-2016 yıllarına ait alt yapıya yönelik yatırım faaliyetleri, çalışmaları ve karşılaşılan sorunlar hakkında katılımcılara bilgiler sundu. Daha sonra İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Hüsamettin Bulut, il genelindeki hizmetlerde ihtiyaç ve talepleri belirten bir sunum yaptı.

 

AKEDAŞ yetkilileri kendilerine yöneltilen sorular, karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında, katılımcılara yaptığı bilgilendirmelerin ardından toplantı sona erdi.