AK Parti Ekinözü İlçe Teşkilatı'nın 5. Olağan Kongresi için kritik süreç devam ederken; adaylardan Şevki Özer de milletvekilleri ile görüşmeler yaptı.

 

AK Parti Ekinözü’nde kongrelerde sıkıntılı süreç devam ederken, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Adayı Şevki Özer, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Milletvekili Mahir Ünal, milletvekillerinden Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Ramzanoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’la ilçede iki sefer iptal edilen kongre süreci ile ligli görüştü 

 

İlçe Başkanlığına aday olan Ekinözü Belediyesinden emekli müdür Şevki Özer, AK Parti Genel Merkezinin belirlediği İlçe Başkanı adayı Bünyamin Şakalar’ın karşısına çıkmış ve yapılacak olan İlçe Kongresi ani bir kararla 2 kez iptal edilmişti. Şevki Özer yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

 

"Elbistan İlçesine gelen bir dizi ziyaretler için gelen AK Parti grup başkan vekili Sayın Mahir Ünal ve Milletvekillerimizle büyükşehir belediye başkanımızla İlçede iptal edilen Kongre surecini görüştüm ve olumlu görüşme olumlu geçti ve kongre yapılacağını ifade ettiler. Sayın Grup Başkan vekilimiz Mahir Ünal bey Ekinözü Halkının Çok rahatsız olduğunu ifade ettim  Halkın Seçilme ve Seçme hakkı var diyorlar  her şey sandığın idaresi  Olduğun ve Halkın ve delegelerin Çok  bu durumdan çok rahatsız olduklarını ifade ettim."

 

Şevki Özer, AK Parti Grup Başkanvekilinin konudan haberlerin olduğunu ve kongrenin en kısa zaman içerisinde yapılacağını ve halkın seçme ve seçilme hakkının kısıtlanmadığını ifade ettiklerini söyledi.