AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, dün akşam verdiği iftar yemeğine AK Parti İl ve Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

 

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, davete katılanları kapıda karşılayarak herkesle tek tek tokalaştı. Yoğun bir katılımın olduğu iftar yemeği sonrası İl Başkanı Av.Metin ve Milletvekili Av.Veysi Kaynak davetlilere teşekkür konuşması yaptı. Milletvekili Kaynak yaptığı konuşmada, “Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Mutluluğumuzda yanımızda oldunuz, üzüntümüze ortak oldunuz, bizi hep desteklediniz. Ne sofralar masalar kurulur ki, insanlar o masalarda ikramda bulunmaya insan bulamazlar. Cenab-ı Allah bize dostlarımızla zengin masalar nasip ettiği için Allah’ımıza şükürler olsun. Cenab-ı Allah dertsiz, kedersiz Kadir Gecesi’ne ulaşmayı nasip etsin. Allah birliğimize, dirliğimize halel getirmesin diliyoruz. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır, üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Bu davetimize katıldığınız için hepinizden Allah razı olsun” dedi.

 

 

Kanal Maraş TV mikrofonlarına Ak Parti basından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Beşen, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve İşadamı Haluk Şerbetçi  gecenin anlam ifade eden konuşmalar yaptılar.