Hemşehri buluşmalarının ilkini gerçekleştiren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Hizmet felsefemizi oluşturan yegâne unsur ‘önce insan’ anlayışıdır" dedi.

 

 

Afşin Belediyesi tarafından ‘Hemşeri Buluşmaları’ başlatıldı. İki haftada bir Çarşamba günleri gerçekleştirilecek Hemşehri Buluşmalarında, vatandaşlar istek ve belediyeden beklentilerini direk iletebilecekler. Hemşehrilerin istek ve taleplerini birebir dinleyerek çözümler üretmeye çalışan Başkan Güven, “Afşin’i vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz” dedi.

 

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Hizmet felsefemizi oluşturan yegâne unsur ‘önce insan’ anlayışıdır.  İnsan merkezli bir hareket kabiliyeti ile şehrin yarınlarına hizmet taşıyabilir, ölümsüz eserler bırakabiliriz. Vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir dinleyip çözüm üretebileceğimiz bu toplantıların ilkini bugün gerçekleştirdik. İnşallah iki haftada bir Çarşamba günleri hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz." şeklinde konuştu.

 

Hemşehri Buluşmaları adıyla başlatılan toplantının ilkine ilgi büyüktü. Toplantıda Belediye Başkanı Güven, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve ilgili teknik personeller de bulundu. Vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen ve çözümü için gerekli girişimlerde bulunan Başkan Güven, vatandaşların problemlerinin en kısa ve en hızlı şekilde çözümü konusunda ellerinden gelen hassasiyeti gösterdiklerini ifade etti.

 

İlki gerçekleştirilen Hemşeri Buluşmalarının ikincisinin 25 Şubat 2015 Çarşamba günü yapılacağı bildirildi.