MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı için geri sayım sürerken, 6 ilçe başkanı Ömer Özkan'a açık destek verdiler.

Pazar günü yapılacak olan MHP İl Başkanlığı için çalışmalar sürüyor. Kahramanmaraş'ta Merkez Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçelerinin yanı sıra Elbistan, Pazarcık, Ekinözü ve Türkoğlu İlçe Başkanları bugün Elbistan'da bir araya gelerek Ömer Özkan'ı destekleyeceklerini açıkladılar. İlçe başkanları, MHP'nin seçimlere güçlü bir şekilde girmesi için birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğinin altını çizerek, bunun için Ömer Özkan etrafında birleştiklerini söylediler.

MHP'nin Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Pazarcık İlçe Başkanı Ali Kaykı, Türkoğlu İlçe Başkanı Orhan Sarı ve Elbistan ilçe Başkanına vekalet veren Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çicek bugün Elbistan İlçe Teşkilatında bir araya geldiler. Ömer Özkan'ın da hazır bulunduğu toplantıda bir süre görüş alışverişinde bulunan İlçe Başkanları, pazar günü yapılacak olan il başkanlığı seçimlerinde Ömer Özkan'a destek olma kararı aldılar.

Şeker, Akpınar, Demir, Kaykı ve Sarı'nın yaptığı toplantının ardından ilçe başkanları adına konuşan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, "Kahramanmaraş'ta ilçe kongrelerimizi tamamladık. İl başkanlığı için 5 adayımız var. Biz Ömer Özkan'ı destekleme kararı aldık" dedi. Demir, Kanal Maraş mikrofonlarına konuştu.