Kahramanmaraş'ta 2015 yılında devam edecek olan 367 proje için 6 milyar TL ödenek bulunduğu kaydedildi.

 

Kahramanmaraş İl Koordinasyon Kurulu 2015 Yılı 1. Dönem Toplantısı, bugün Valilik Fikret Kiraz Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcısı  Sultan Doğru, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, yatırımcı kamu kurum kuruluşlarının birinci derece sorumluları, üniversite, büyükşehir belediyesi ve bazı daire müdürleri de katıldılar.

 

Vali Güvençer, yaptığı açılış konuşmasında 2014 yılından devam eden 367 proje bulunduğunu belirterek, bu projeden 181'inin 2014 yılında tamamlandığını, 144'nünün devam eden projeler olduğunu ve 42'sinin de henüz başlamadığını kaydetti. Güvençer, bu projelerin 2015 yılı ödeneğinin 6 milyar TL olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Vali Güvençer, ayrıntılı bilgiler verdiği konuşmasında kamu hizmetinin önemine değinerek, bu hizmeti yapanlara de teşekkür etti. 2015 yılı projeleri için de güven tazelemek gerektiğini ifade eden Vali, taş üstüne taş koymak gerektiğini de söyledi.

 

Vali Güvençer'in konuşmasının ardından İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Hüseyin Bulut, yatırımlarla ilgili bir sunu yaptı ve bu sununun ardından da yatırımcı bölge müdürlükleri ile il müdürleri yatırımlar hakkında bilgi verdi.