Aydın'ın Söke ilçesi  Çalışlı Mahallesi'nde yaşayan Halime (32) ve İsmail Geyik (37)  çiftinin çocukları Halil'in ameliyat masrafını karşılamak amacıyla, Valilik  onayıyla başlatılan yardım kampanyasında mutlu sona kısa sürede ulaşıldı.

Kampanyanın üçüncü gününde hayırseverler, 200 bin lirayı, bağış için  açılan hesaba gönderdi.

Türkiye'nin dört bir yanından gösterilen ilgi ve yardımlar sayesinde  yüzü gülen aile, şimdi evlatlarının ameliyat olacağı günü bekliyor.

Halime Geyik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bağışın kısa sürede  toplanacağını tahmin etmediğini söyledi.

Başlattıkları "Ateşe bir damla su dök" kampanyasına çok fazla desteğin  geldiğini anlatan Geyik, şöyle konuştu:

"Tarif edilemez bir sevinç yaşıyoruz. Bu kadar büyük meblağın  toplanması gerçekten mucize. Özellikle Anadolu Ajansının çok büyük desteği oldu,  sesimizi duyurdu. Ameliyat için 200 bin lira gerektiğini duyunca günlerce  ağladım. Allah tüm Türkiye'den razı olsun. 5 lira okul harçlığını ve biriktirdiği  bozuk paralarını gönderen çocuklarımız oldu. Allah herkesin birini bin etsin. Çok  mutluyum. Oğlumun ameliyatı, yardım edenler sayesinde olacak. Bundan sonra  onlardan tek isteğim dualarını bizden esirgemesinler. 50 bin lira destekte  bulunan Kipaş Holdinge de ayrıca teşekkür etmek istiyorum."

Ameliyattan sonra oğlunun mutlu günlerini ve güzel anılarını görmek  istediğini vurgulayan Geyik, özellikle çocuklardan gelen yardımların kendisini  çok duygulandırdığına işaret etti.

İnsanların bu kadar duyarlı olduğunu görmenin de çok güzel olduğunu  belirten Geyik, "Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. İnşallah bundan sonra  gözümden dökülen damlalar, sevinç gözyaşları olur." diye konuştu.

Olay

Söke'de, geçen yıl, içinde oyun oynadığı otomobilde yangın çıkan ve  annesi tarafından son anda kurtarılan Halil Geyik'in yüzünde ve vücudunda  yanıklar oluşmuştu.

İstanbul'da bir hastanede yaklaşık 40 gün yoğun bakım ünitesinde  tedavi gören Halil Geyik'in yüzünün tamamı ile vücudunun birçok yerindeki yanık  izleri geçmemişti.