Yasak Elma 113. Bölüm ile FOX TV ekranlarında yayında. 27 Eylül Pazartesi akşamında ilgiyle takip eden Yasak Elma 113. Bölüm full izle halinde tek parça olarak FOX Play platformunda.

FOX TV'nin reytinglere ambargo koyan dizisi Yasak Elma 113. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Dizi severler tarafından büyük bir heyecanla beklenilen Yasak Elma 113. Bölüm tek parça olarak yayınlandı. İşte Yasak Elma son bölüm full izleyebileceğiniz link…

Yasak Elma 113. son bölüm ile sevenlerini yine ekrana kilitledi. Fox TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma büyük ilgi gömesiyle aksiyonlu sahneler yaşattı.

YASAK ELMA 112. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Büyük patlamanın ardından altı ay geçmiştir ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Yıldız’ın hayatı bambaşka bir yöne doğru evrilirken, Ender’in gelmesi onun yaşadığı sorunlarla mücadele etmesine yardımcı olacaktır. Yıldız’ın hayatına yeni giren yan komşusu Kumru ise farklı karakteriyle herkesin hayatına bomba gibi düşer.

YASAK ELMA 113. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Yıldız ve Ender’in tüm şüpheleri Feyza üstünde toplanırken, Çağatay ve Kumru ilişkisi devam ediyordur. Kumru’nun evinde yaşadığı sorun, Yıldız ve Kumru’nun daha da yakınlaşmasına yol açar. Kumru’nun babası Doğan, Kumru’nun gizli bir ilişki yaşadığından şüphelenip İstanbul’a döner.

YASAK ELMA 113. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE (TIKLAYINIZ)

(Yasak Elma dizisinin 27 Eylül Pazartesi günü yayınlanan 113. bölümünü tek parça olarak izlemek için yukarıda verdiğimiz linke tıklamanız yeterli)