Uzmanlar, gece uyurken akıllı telefonlarımızı yastığımızın altına koymamamız konusunda çeşitli uyarılar yapıyor. Fakat geçtiğimiz gün bunu yapan bir kişinin telefonu kendisi uyurken alev aldı ve alev sonucunda kişinin vücudunda yanık izleri oluştu.

AŞIRI ISINMIŞ OLABİLİR

53 yaşındaki Chandra Babu isimli bir adam, gece yatarken telefonunu yastığının altına koydu. Adamın kullandığı telefon bir akıllı telefon değil, tuşlu telefondu. Yastık altındaki telefon aşırı ısınınca alev aldı.

CİLDİNDE YANIK VE YARALAR OLUŞTU

Adamın açıklamasına göre telefon, olay yaşandığı esnada şarja da takılı değildi. Adam, telefonun aşırı ısınmış olabileceğini ve bu nedenle bataryanın şişerek alev almış olabileceğini belirtti. Telefonun alev almasıyla birlikte adamın sol kolu ve omzunda yanık izleri oluştu. 

BİR TAVSİYE GELDİ

Babu Chandra, omzunun yanmasının verdiği acıyla uykusundan uyandı ve telefonu direkt yere fırlattı. Babu, bunun ardından doğrudan tedavi için hastaneye gitti. Telefonun hâlâ tam olarak neden patladığı bilinmezken Babu, yaşadığı bu olayın ardından herkesi telefonları yastık altında bırakmaması konusunda uyardı. 

Kaynak: Webtekno