Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Şırnak'ta bugün  teröristlerle çatışma çıktığı belirtildi.

Bölgede devam eden operasyonlarda, teröristlerle çıkan çatışmada 2  askerin şehit olduğu, hava harekatı ile desteklenen operasyonların devam ettiği  aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden  aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet,  kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri  ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Şırnak bölgesinde devam eden operasyonlarda, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 asker için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Akar, 'Silah arkadaşlarımız, 05 Mayıs 2019 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim' dedi.

ŞEHİTLERİN BABAEVLERİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Şırnak bölgesinde devam eden operasyonlarda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 askerin Hatay'daki babaevlerine Türk bayrakları  asıldı. 

Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve askeri yetkililer, şehit  Piyade Sözleşmeli Er Ali Çeker’in Kırıkhan ilçesi Özyörük Mahallesi'nde yaşayan  ailesine şehadet haberini verdi.

Acı haber üzerine Çeker'in babaevine Türk bayrağı asıldı.

Aynı çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ercan Can'ın da Hassa  ilçesindeki ailesine şehadet haberi verildi.

Şehidin Küreci Mahallesi'ndeki baba ocağına giden Kaymakam Yusuf  Turan, Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve beraberindekiler aileye taziye dileklerini iletti.

Kaynak: AA/DHA