Ankara'da "masaj salonu" adı altında fuhuş yaptırıldığı öne sürülen bir eve polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Çankaya'ya bağlı Emek Mahallesi'ndeki bir  apartman dairesinde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak  Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.

Bir süre binanın çevresi ile içeriye girip çıkanları gözetleyen polis  ekipleri daha sonra binadan ayrılan üç kişiye kimliklerini göstererek ifadelerine  başvurdu. Söz konusu kişilerin masaj solunu adı altında faaliyet gösteren mekana  fuhuş amacıyla geldiklerini tespit eden ekipler, savcılıktan alınan izinle  belirlenen adrese operasyon gerçekleştirdi.

Binadaki iki numaralı dairenin zilini çalan ekipler apartman kapısının  uzun süre açılmaması üzerine içeridekilerin kaçma ihtimaliyle çevrede güvenlik  tedbiri aldı. Bir süre sonra kapının açılması ile daireye giren ekipler dört oda ve  bir salondan oluşan mekanın her odasında bir masaj sedyesi ve duş kabini  bulunduğunu belirlerken, çok sayıda prezervatif ile içinde gelir ve gider  hesaplarının yer aldığı iki ayrı ajanda ele geçirdi.

SESLERİ DUYAN POLİS YAKALADI

Bu arada içeride bulunan iki kişi mekanın masaj amaçlı iş yeri  olduğunu ifade ederken fuhuş yapıldığı iddiasını reddetti. Bunun üzerine iş yeri  ruhsatını isteyen ekiplere söz konusu kişiler herhangi bir belge sunamadı.

Bu sırada üst kattan sesler duyan ekipler binanın üç numaralı  dairesine yaptığı baskında kaçmaya çalışan bir kişiyi yakaladı. Daireye giren ekipler içeride bulunan 10 erkek ve 4 kadının masaj  salonuna düzenlenen baskından hemen önce alt kattaki kişiler tarafından üst kata  çıkarıldıklarını ve dışarı çıkmamaları uyarısında bulunulduğunu öğrendi.

Bunun üzerine bina önünde ve alt kattaki dairede bulunan kişilerle  birlikte 4'ü kadın 17 kişiyi gözaltına alan ekipler, şüphelileri Asayiş Şube  Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine götürdü. Şüphelilerden 4 kadın "mağdur" ve 10 erkek de "bilgi sahibi" olarak  ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, Emin M, Haşmet E. ve Tugay A.  fuhşa aracılık ettikleri, yer ve imkan sağladıkları iddiasıyla adliyeye sevk  edildi.