Geçen sezon Kanal D ekranlarında ekrana gelen Sadakatsız, BBC yapımı ünlü Doctor Foster'ın yerel uyarlaması olarak çok başarılı oldu. Dizi geçen hafta İspanya'da yayınlanmaya başladı ve ilk çıkışını yaptı. Bu gelişmenin ardından Infidelity dizisi ekibinin morali de düzeldi ve şimdi heyecanla ikinci sezonu bekliyoruz...

Kanal D'den yapılan açıklamada, Sadakatsız dizisinin 32. yeni bölümünün 29 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:00'de yayınlandığı öğrenildi. Yeni bölüm için yayınlanan yeni bölümde Cansu Dere bir kez daha insanları etkiledi ve izleyenleri mutlu etti. Başrollerini Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in de paylaştığı diziye bir tanınmış isim daha katıldı.

Asya, Volkan ve Derin üçgenine ne olacak? Berkay Ateş, Asya'nın hayatını değiştirmek için Tekirdağ'dan İstanbul'a döneceği yeni bir hikaye de eklendi. Derin ve Asya'dan sonra hastanenin acil servisinde çalışan Aras, hikayenin en önemli karakterlerinden biri oldu.

Melis Sezen'in kaza sonrası tekerlekli sandalyede oturan Derin'in karakter görüntüsü de dizinin yeni dönemi için önemli bir işaret verdi.

Sadakatsız dizisinin yeni sezonunda Berkay Ateş, Aras karakteriyle yer alacak ve seyirciyi oldukça etkileyici bir hikaye izleyenleri derinden üzüyor.

SADAKATSİZ 32. BÖLÜM TEKRAR İZLE

Sadakatsiz 32.son bölüm ile 29 Eylül 2021 akşamı Kanal D ekranlarına geldi. Reyting rekortmeni dizide heyecan dorukta olup diziyi merak edenler ya da Kaçıran ve dizinin son bölümünü yeniden izlemek isteyenler için haberimizin devamından Sadakatsiz son bölüm izleme linkine ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 32. son bölüm izle başlığı altından yeni bölümün sona ermesinden sonra yeniden seyredebilirsiniz. Sadakatsiz 33. bölüm fragmanı da yayınlandı ve sayfamızın ilerleyen sayfalarından kesintisiz olarak bulabilirsiniz.

Dizinin yeni bölümünü kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler doğru yerdeler.

SADAKATSİZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ