Barış Pınarı Harekâtı devam ederken, Suriye'de konvoy halinde ilerleyen teröristlerin havaya uçuşu bir başka terörist tarafından kameraya saniye saniye kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte; Türkiye sınırındaki teröristleri temizlemek ve güvenli bölge oluşturmak için birlikte yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı tüm hızıyla devam ediyor.

415 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Fırat’ın doğusunda icra edilen Barış Pınarı Harekatı gece boyunca başarıyla sürdürüldü. Terör örgütü PKK/PYD-YPG mevzileri etkili şekilde karadan ve havadan vuruldu. Etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 415’e ulaştı." ifadelerine yer verildi.  

TERÖRİSTLER HAVAYA UÇTU

Bugün sosyal medyada yayınlanan bir görüntüde; PKK/YPG'li hainler araçlarıyla seyir hâlinde ilerlerken, öndeki terörist, elinde telefon ile video çekiyor.

Eskort eşliğinde giden ve arkadaki teröristlerin aracına isabet eden bir bomba, Türkiye'nin ve sivil halkın canına kast eden bebek katillerinin havaya uçmasına neden oluyor.

Harekatın 4'üncü gününde, 415 YPG/PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Harekat sırasında etkisiz hale getirilen bir grup teröristin görüntüsü kemeralara an be an yansıdı.

RASULAYN KONTROL ALTINDA

Barış Pınarı Harekatı kapsamında devam eden başarılı operasyonlar neticesinde Fırat'ın doğusundaki Rasulayn meskun mahalinin kontrol altına alındığı bildirildi. 

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Barış Pınarı Harekatı kapsamında devam eden başarılı operasyonlar sonucunda Fırat'ın doğusundaki Rasulayn meskun mahali kontrol altına alındı.